Even voorstellen

Dagelijks bestuur

Voorzitter : Esther Lamers

Secretaris : vacant

Penningmeester: Anouk van de Graaf

Even voorstellen: Sensei– Patrick van de Wetering

Ik ben Patrick van de Wetering een geboren (1968) drie kinderen.

Mijn eerste ervaringen met de grondbeginselen van het Judo heb ik bij mijn eerste Judoleraar Dhr. L. Pardoel opgedaan. Hij heeft mijn judoband leren knopen in 1973 en heeft samen met mijn vader en nog twee judoleraren mij gevormd tot de Judoka die ik nu ben.
Ervaringen als judotrainer/coach heb ik sinds 1988 tot 2014 opgedaan bij Judokwai Arashi Grave en vanaf 2011-2016 bij Judoschool Tapia uit Oss. Vanaf januari 2016 ben ik bij Judovereniging Kaihatsu Oss aangetreden als bestuurslid technische zaken en ben tevens Sensei van deze vereniging. Bij deze laatste twee Judoscholen ben ik tegenwoordig met heel veel plezier actief.
Tijdens mijn actieve wedstrijd periode heb ik meer dan 100 podiumplaatsen kunnen behalen. Helaas waren diverse vervelende blessures de oorzaak van het vroeg moeten stoppen met het wedstrijdgedeelte van de Judosport. (Oorzaak was niet het gevolg van het beoefenen van de Judosport).

In 1984 heb ik mijn 1e Dan behaald en de 2e Dan Judo heb ik met eervolle vermelding (maximaal haalbare punten) in 1998 kunnen behalen. In 2014 heb ik het diploma Judoleraar-A behaald.
Ik ben in 1987 judoarbiter met de C-licentie geworden. Na de B- licentie in 1989 en de A-licentie in 1992 te hebben behaald ben ik in 1995 geslaagd voor de Nationale Judo Arbiter licentie. Door middel van mijn jarenlange ervaringen in het arbitreren van Judo-wedstrijden ben ik in 2006 toegetreden tot de District Scheids-rechter Commissie van de Judo Bond Zuid-Nederland. Vanaf het seizoen 2007-2008 tot en met het seizoen 2012-2013 ben ik voorzitter van deze DSC-J ZN commissie geweest en was verantwoordelijk voor alle arbiter zaken bij Judowedstrijden in de gehele provincies Noord-Brabant en Zeeland. Ik ben Sensei (Judomeester) van Judovereniging Kaihatsu Oss en Judoschool Share-Fit uit Nuland. Ook ben ik coach bij Judowedstrijden en begeleid ik mijn leerlingen op diverse Beginners- en Bondstoernooien. Hopelijk zullen er in de toekomst uit dit team wedstrijdjudoka’s een zodanige ontwikkeling kunnen doormaken, waardoor ze tot de beste van het district en wellicht zelfs heel
Nederland gaan behoren.

Sempei’s en Sensei

Bovenste rij : Alexander Noot, Tom Gerrits, Aziz Zaari, Koen Lubbers en Sensei Patrick.
Knielzit: Esther Lamers, Mark Schrover en Anouk van de Graaf.

Vertrouwenspersoon – Peter Balk

peter-balkHallo,
Mijn naam is Peter Balk.
Ik ben reeds gedurende een aantal jaren de vertrouwenspersoon binnen uw vereniging.
Langs deze weg wil ik u graag wat meer vertellen over mezelf maar belangrijker is dat ik een drempel wil wegnemen als het gaat om het melden van een ‘’incident’’ of een gebeurtenis, wat u als lid van Kaihatsu kan overkomen en waar u een vervelend gevoel aan over kunt houden.
We hoeven tegenwoordig de krant maar open te slaan of de nieuwsberichten te volgen en het ene na het andere vervelende verhaal komt boven tafel. Dat willen we binnen Kaihatsu op alle mogelijke manieren voorkomen. Er over praten is natuurlijk de beste oplossing en als u dat in alle vertrouwelijkheid en eerlijkheid wilt doen, kunt u bij mij terecht!
Dan even een klein stukje over mijzelf.  Niet omdat dat nou zo heel belangrijk is maar het lijkt me wel zinvol dat u beetje weet met wie u te doen heeft. Ik ben geboren in Oss op 4-3-1961 en ook hier opgegroeid. Na 6 fijne jaren op de St. Nicolaasschool heb ik vervolgens nog 6 jaar op het Maaslandcollege in Oss gezeten. In mijn basisschool tijd raakte ik al verknocht aan het Judo en in 1970 werd ik op 9 jarige leeftijd lid van Sportschool Pardoel.  Daar heb ik onder Sensei Louis Pardoel vele jaren actief getraind en veel wedstrijden en toernooien gedraaid. Op 18 jarige leeftijd moest ik in militaire dienst. Na mijn diensttijd ben ik naar het Zuid Nederlands Instituut voor Gemeentepolitie Opleidingen gegaan en met mijn beëdiging als agent van Gemeentepolitie werd ik in 1981 in Uden geplaatst.  Dat was ook het jaar waarin ik verhuisde van Oss naar Uden. Overigens woon ik nog steeds in Uden. Na een
aantal jaren bij de politie heb ik als hoofdagent de organisatie verlaten en ben ik het verzekeringsvak ingerold. Vervolgens heb ik 10 jaar als inspecteur gewerkt bij AMEV en heb daarna, samen met mijn compagnon in Oss, onze eigen onderneming, Veldsink Van Duijnhoven & Balk, verder uitgebouwd.
Ik ben bijna 35 jaar getrouwd en heb 3 kinderen in de leeftijden 33, 31 en 27 jaar. Met de combinatie van mijn affiniteit met het Judo en de jarenlange ervaring als hoofdagent van politie, past de functie van vertrouwenspersoon in uw Judovereniging mij uitstekend. U kunt er van op aan dat de gesprekken die met mij plaatsvinden geschieden op strikt vertrouwelijke basis.  Alleen in nauw overleg met u zal er eventueel verdere actie worden ondernomen, als dit nodig mocht blijken.  Laten we dus hopen dat u mij weinig nodig heeft …..
U kunt mij bereiken via mijn email: pmbalk61@gmail.com of bij echt dringende zaken op mijn mobiele nummer 06-55737325
Met vriendelijke groet,
Peter Balk