Even voorstellen

Dagelijks bestuur

Voorzitter : Esther Lamers

Secretaris : vacant

Penningmeester: Anouk van de Graaf

Even voorstellen:

Sensei

Ik ben Marijn van der Aa (1990), woonachtig in Den Bosch en sinds januari 2024 tijdelijk trainer op de maandagavond bij Kaihatsu. Ik heb de 3e dan judo en ben gediplomeerd Judoleraar B.

Ooit in Vlijmen de eerste stappen op de judomat gezet maar kort daarna en al sinds lange tijd verbonden aan Judoclub Drunen. Daarnaast train ik zelf nog bij budo Sakura in Apeldoorn. Tot september 2023 zat ik als voorzitter namens Zuid-Nederland in de bondsraad van de Judobond Nederland.

Naast de judomat ben ik als bestuurskundige werkzaam voor verschillende stichtingen in het basis- en speciaal onderwijs en doe ik vrijwilligerswerk in de sport- en cultuursector. Als je dit leest hoop ik je op of naast de mat eens te mogen ontmoeten om onze passie voor judo te delen.

Senpai’s 

Anouk en Esther assisteren bij de lessen op maandag.

Tom en Alexander zijn op zaterdag bij de vrije training aanwezig. Zelf trainen ze  momenteel voor het 2e dan-examen van Alexander. Alexander is ook bezig met de judolerarenopleiding.

Patrick van de Wetering

Patrick van de Wetering heeft Judovereniging Kaihatsu Oss mede opgericht in 2015. Sindsdien heeft hij een grote rol gespeeld binnen de vereniging als sensei, coach, begeleider en scheidsrechter.

In 2024 heeft Patrick besloten te stoppen met lesgeven. Hij blijft als bijzonder lid betrokken bij de vereniging.

 

 

 

Vertrouwenspersoon – Peter Balk

peter-balkHallo,
Mijn naam is Peter Balk.
Ik ben reeds gedurende een aantal jaren de vertrouwenspersoon binnen uw vereniging.
Langs deze weg wil ik u graag wat meer vertellen over mezelf maar belangrijker is dat ik een drempel wil wegnemen als het gaat om het melden van een ‘’incident’’ of een gebeurtenis, wat u als lid van Kaihatsu kan overkomen en waar u een vervelend gevoel aan over kunt houden.
We hoeven tegenwoordig de krant maar open te slaan of de nieuwsberichten te volgen en het ene na het andere vervelende verhaal komt boven tafel. Dat willen we binnen Kaihatsu op alle mogelijke manieren voorkomen. Er over praten is natuurlijk de beste oplossing en als u dat in alle vertrouwelijkheid en eerlijkheid wilt doen, kunt u bij mij terecht!
Dan even een klein stukje over mijzelf.  Niet omdat dat nou zo heel belangrijk is maar het lijkt me wel zinvol dat u beetje weet met wie u te doen heeft. Ik ben geboren in Oss op 4-3-1961 en ook hier opgegroeid. Na 6 fijne jaren op de St. Nicolaasschool heb ik vervolgens nog 6 jaar op het Maaslandcollege in Oss gezeten. In mijn basisschool tijd raakte ik al verknocht aan het Judo en in 1970 werd ik op 9 jarige leeftijd lid van Sportschool Pardoel.  Daar heb ik onder Sensei Louis Pardoel vele jaren actief getraind en veel wedstrijden en toernooien gedraaid. Op 18 jarige leeftijd moest ik in militaire dienst. Na mijn diensttijd ben ik naar het Zuid Nederlands Instituut voor Gemeentepolitie Opleidingen gegaan en met mijn beëdiging als agent van Gemeentepolitie werd ik in 1981 in Uden geplaatst.  Dat was ook het jaar waarin ik verhuisde van Oss naar Uden. Overigens woon ik nog steeds in Uden. Na een
aantal jaren bij de politie heb ik als hoofdagent de organisatie verlaten en ben ik het verzekeringsvak ingerold. Vervolgens heb ik 10 jaar als inspecteur gewerkt bij AMEV en heb daarna, samen met mijn compagnon in Oss, onze eigen onderneming, Veldsink Van Duijnhoven & Balk, verder uitgebouwd.
Ik ben bijna 35 jaar getrouwd en heb 3 kinderen in de leeftijden 33, 31 en 27 jaar. Met de combinatie van mijn affiniteit met het Judo en de jarenlange ervaring als hoofdagent van politie, past de functie van vertrouwenspersoon in uw Judovereniging mij uitstekend. U kunt er van op aan dat de gesprekken die met mij plaatsvinden geschieden op strikt vertrouwelijke basis.  Alleen in nauw overleg met u zal er eventueel verdere actie worden ondernomen, als dit nodig mocht blijken.  Laten we dus hopen dat u mij weinig nodig heeft …..
U kunt mij bereiken via mijn email: pmbalk61@gmail.com of bij echt dringende zaken op mijn mobiele nummer 06-55737325
Met vriendelijke groet,
Peter Balk