Judovereniging Kaihatsu Oss slippen-examens

foto slip examens kaihatsu

Maandag 27 juni zijn de allereerste slippen-examens gehouden bij Judovereniging Kaihatsu Oss. Voor de leerlingen van Sensei Patrick van de Wetering was het een heel spannende dag. De Sensei heeft de afgelopen periode van 11 weken alle leerlingen goed bekeken. Op basis van de inzet en de vorderingen van de judoka´s heeft hij samen met zijn Sempai´s Linda Manders en Tom Gerrits bepaald of ze een hogere slip verdienen of er zelfs eentje mogen overslaan.

Vandaag hadden ook een aantal leerlingen de kans op het verdienen van de uitnodiging voor het Kyu-graad examen voor de volgende hogere graad band.

Sensei Patrick van de Wetering heeft vol trots de slippen-examens bekeken en kon op een enkeling na iedereen belonen met de volgende kleur slippen. Er waren zelfs judoka’s bij die slippen hebben overgeslagen! Super goed gedaan allemaal. Jullie hebben het verdiend !

Speciaal was de uitreiking van de eerste officiële diploma’s 6e Kyu Judo (witte band). De benjamin van de leerlingen; Gio van den Bogaart had de eer om het allereerste diploma 6e Kyu Judo van Judovereniging Kaihatsu Oss in ontvangst te mogen nemen. Ook Amin Kaddouri en de tweeling Sem en Mika Tiemissen hebben dit diploma vandaag behaald.

De judoka’s, welke in aanmerking komen voor een volgende band, hebben het briefje met de uitnodiging in de wacht gesleept om deel te mogen nemen aan de eerste Kyu-graad Judo Examens van Judoschool Kaihatsu Oss op maandag d.d. 4 juli 2016.