Kleding bestellen

Via onze vereniging is er de mogelijkheid om kleding en materialen te bestellen. We hebben afspraken gemaakt met de firma’s Matsuru en Nihon Sport, die toonaangevend zijn op het gebied van de Judosport.

Om het voor u makkelijk te maken volgt hieronder in het kort de te volgen weg indien u iets wilt bestellen.

 1. Ga naar de website: matsuru.com of www.nihonsport.nl
 2. Zoek naar het gewenste kledingstuk of materiaal*.
 3. Bepaal de juiste maat of artikel. De vuistregel is: lengte van het Judoka + 10 cm ivm krimp van het pak en groei van het kind.
 4. Voer de gewenste maat in op het scherm.
 5. Zie de adviesprijzen van Matsuru of Nihon en haal daar 15% clubkorting vanaf voor een prijs-indicatie.
 6. Stuur een e-mail met de naam van de Judoka inclusief het gewenste artikelnummer, omschrijving en adviesprijs naar penningmeester@kaihatsu-judo.nl
 7. De Penningmeester maakt een incasso** met omschrijving aan en geeft via retour-mail aan u door wanneer de incasso gepland staat ter bevestiging van de bestelling.
 8. De Penningmeester plaatst de bestelling.
 9. Bestelling van materialen en pakken gebeurt in de regel slechts één keer per maand om de kosten van verzending voor iedereen laag te houden. Indien een spoedbestelling is vereist, zullen de verzendingskosten a € 7,50 met de te verkrijgen korting worden verrekend.
 10. Bestelde producten worden op trainingsdagen aan u afgegeven.
 11. De eindgebruiker of diens vertegenwoordiging is altijd zelf verantwoordelijk voor de opgave van de juiste aantallen en maatvoering.
 12. Bestelde en door de club ontvangen goederen kunnen niet meer geruild worden.

In de trainingszaal ligt tevens een catalogus van Matsuru ter inzage waarin u samen met onze Sempai een pak of andere artikelen kunt uitzoeken. Zij kunnen u van het juiste advies voorzien.

*Indien u een bruikleenpak wilt overnemen zult u dat eerst kenbaar moeten maken aan de Sempai en daarna een verzoek tot overname sturen (tevens per mail), waarna de incassoprocedure gelijk is aan reguliere bestellingen.

**Bestellingen zullen alleen gedaan worden indien u akkoord bent met de betaalwijze via incasso. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.