Kaihatsu examendag 04-07-16

Op maandag 4 juli zijn de allereerste bandexamens van Judoverening Kaihatsu gehouden. Na de spannende slippendag van de week ervoor waar de ouders mochten komen kijken hebben 6 judoka’s te horen gekregen dat ze op examen mochten voor een hogere Kyu-graad.

In de eerste groep hebben Jasper en Bart allebei hun eerste bandexamen succesvol afgelegd. Hiermee hebben ze allebei hun 5 kyu-graad (gele band) behaald. In de tweede zijn er geen examens geweest, maar zijn wel de laatste slippen uitgedeeld. Mika was vorige afwezig dus mocht deze week vol trots twee bruine slippen ontvangen voor zijn gele band.

De laatste groep van de avond had maar liefst 4 examens welke allemaal succesvol afgelegd zijn! Akkash mocht ook zijn allereerste bandexamen afleggen en heeft hier de 5e Kyu-graad (gele band) behaald. John en Giel mochten op voor hun 4e Kyu-graad en hebben aan het einde van de avond allebei die oranje band om de middel geknoopt gekregen. Tot slot heeft Patrick Willems examen gelopen voor de 1ste Kyu-graad (bruine band) en is de eerste bruine banddrager van Judovereniging Kaihatsu geworden. Een voor de geschiedenisboeken dus!

Kortom een topprestatie! Allemaal gefeliciteerd met het behalen van de volgende Kyu-graad. Draag jullie nieuwe band met trots!DSC07883